11 mai 2018 - Judecătorii

Firea pierde prima repriza in meciul cu Busoi. Decizia luata de Judecatoria Sectorului 1

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a anunţat, vineri, că Judecătoria Sectorului 1 a respins ca neîntemeiată chemarea sa în judecată, după ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a dat în judecată, acuzându-l de calomnie.

"Judecatoria Sectorului 1 a respins ca neintemeiata chemarea mea in judecata de catre doamna Primar General pe motiv de calomnie, ca urmare a declaratiilor in care spuneam ca ceea ce sustine administratia PSD-Firea pentru sistemul de transport taxi din Bucuresti este ambramburit, imbacsitde exemple de proasta practica, de care bucurestenii s-au saturat pana peste cap", se arata intr-un comunicat de presa al presedintelui PNL Bucuresti, remis MEDIAFAX.

Busoi transmite ca el crede in continuare ca abrambureala si lipsa de judecata sunt caracteristicile esentiale ale actiunilor administratiei PSD-Firea nu doarin ceea ce priveste transportul, ci in general in tot ceea ce este esential pentru Bucuresti, respectiv trafic, infrastructura, termoficare.

"Cred ca ceea ce face administratia PSD in Bucuresti si in cele sase sectoare este o spoiala, nu gandire administrativa, si un haos vesel, care va tine Bucurestiul blocat. Pentru mine si pentru PNL, singura concluzie, dupa decizia instantei, este ca vom avea critici mai dure si mai directe fata de ceea ce face PSDragnea-Firea in administratia Capitalei", mai arata presedintele PNL Bucuresti.

De altfel, pe portalul instantei, se arata ca solutia este una de respingere a chemarii in judecata, insa decizia nu este una definitiva. "Respinge cererea de chemare in judecata, ca neintemeiata. Ia act de cererea reclamantei care isi rezerva dreptul de a solicita cheltuielile de judecata pe cale separata. Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel se depune la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor, prin grefa, astazi, 10.05.2018", se arata in hotararea Judecatoriei Sectorului 1.

Sursa : www.gandul.info