12 iul 2019 - Judecătorii

Cazul Sorinei. Judecatoria Slatina judeca in 15 iulie daca fetita de 8 ani poate pleca din tara

Judecătoria Slatina decide în data de 15 iulie dacă Sorina, fetiţa din Baia de Aramă, care a fost adoptată de o familie de români stabiliţi în SUA, poate părăsi ţara împreună cu părinţii adoptivi, au anunţat, vineri, reprezentanţii instanţei din judeţul Olt.

Vicepresedintele Judecatoriei Slatina, Petronela Stamatoiu, a transmis, vineri, ca instanta a primit dosarul de la Tribunalul Olt si a fixat termen in data de 15 iulie.

,,Prin sentinta civila nr. 330/2019 din 10.07.2019 pronuntata in dosarul 6333/225/2019 Tribunalul Olt a declinat competenta de solutionare a cauzei in favoarea Judecatoriei Slatina. Cauza a fost repartizata aleator la un complet specializat, de Minori si familie, care a stabilit termen la data de 15.07.2019", a transmis Stamatoiu.

Judecatoria Slatina este a cincea instata chemata sa solutioneze ordonanta presedintiala, dupa Judecatoria Drobeta Turnu Severin, Tribunalul Mehedinti, Curtea de Apel Craiova si Tribunalul Olt.

Procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu, a solicitat ordonanta presedintiala privind interzicerea parasirii teritoriului Romaniei de catre Sorina.

Sursa : www.mediafax.ro