14 mar 2019 - ICCJ

Procurori din PICCJ, plecare din sistem

Un conoscut procuror de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie paraseste sistemul. Procurorul Liviu Sutiman iese la pensie, presedintele Romaniei Klaus Iohannis semnand miercuri, 14 martie 2019, decretul de pensionare.

Liviu Sutiman este unul dintre cei mai vechi procurori de la PICCJ, acesta activand insa si la Ministerul Justitiei, unde a fost detasat la Corpul de control al fostului ministru Robert Cazanciuc. De asemenea, trebuie spus ca Liviu Sutiman este sotul fostei sefe a Sectiei de urmarire penala si criminalistica din PICCJ Camelia Sutiman (foto).

Pe de alta parte,

presedintele Romaniei Klaus Iohannis a semnat decretele de pensionare si fata de alti procurori, unul dintre ei tot de la PICCJ, dupa cum urmeaza:

“-Decret privind eliberarea din functia de procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a doamnei Rodica-Niculina Jercan – pensionare;

-Decret privind eliberarea din functia de procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj a doamnei Rodica Bogdan – pensionare;

-Decret privind eliberarea din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina a domnului Ion Balasa – pensionare”.

Sursa : www.juri.ro