21 sep 2018 - ICCJ

Numiri in functii de conducere la PICCJ (Lista)

Mai multe numiri in functii de conducere in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie vor fi discutate de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Concret, vor fi analizate numirile in functiile de procuror sef al Biroului de informare si relatii publice din cadrul PICCJ, procuror militar sef al Biroului judiciar din cadrul Serviciului de urmarire penala si judiciar al Sectiei parchetelor militare din PICCJ si procuror sef al Biroului de urmarire penala din cadrul Serviciului de urmarire penala si judiciar al Sectiei parchetelor militare din PICCJ.

In aceeasi sedinta a Sectiei pentru procurori a CSM, care va avea loc in 25 septembrie 2018, se va analiza si eliberarea procuroarei Anca Durac din functia de adjunct al Parchetului Tribunalului Bacau, dupa numirea inn finctia de procuror DIICOT.

Lista procurorilor care urmeaza sa fie numiti in functii de conducere din PICCJ:

 

“Nota Directiei resurse umane si organizare privind numirea domnului IONESCU ALEXANDRU - DANIEL in functia de procuror sef al Biroului de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Nota Directiei resurse umane si organizare privind numirea domnului VAETISI MARIAN in functia de procuror militar sef al Biroului judiciar din cadrul Serviciului de urmarire penala si judiciar al Sectiei parchetelor militare a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Nota Directiei resurse umane si organizare privind numirea domnului PITU CATALIN - RANCO in functia de procuror militar sef al Biroului de urmarire penala din cadrul Serviciului de urmarire penala si judiciar al Sectiei parchetelor militare a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Nota Directiei resurse umane si organizare nr.18503/2018 privind eliberarea doamnei DURAC ANCA din functia de prim procuror adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau, ca urmare a numirii in functia de procuror la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul teritorial Bacau”.

Sursa : www.juri.ro