02 iul 2018 - ICCJ

Mircea NEGULESCU, la Parchetul General. N-am nicio EMOŢIE să o văd pe Andreea Cosma

Mircea Negulescu s-a prezentat, luni, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), pentru a ridica o copie a dosarului, afirmând că se apără singur, că nu are avocat şi că e pregătit de o eventuală confruntare cu familia Cosma.

"Am solicitat niste copii, ca sa ma pot apara. Nu (mi-am angajat un avocat -n.r.). Ma apar singur, da", a declarat Mircea Negulescu, la iesirea de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ).

Intrebat daca e pregatit de o confruntare cu familia Cosma, Mircea Negulescu a raspuns afirmativ. Totodata, solicitat sa comenteze daca ar avea emotii sa o vada pe Andreea Cosma, procurorul a raspuns : "Nu. De ce sa am?".

 

Sectia pentru procurori in materie disciplinara a CSM a suspendat judecata actiunilor disciplinare ale Inspectiei Judiciare contra fostului sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, si a procurorilor Mircea Negulescu si Alfred Savu pana la solutionarea dosarelor in care acestia sunt implicati. Cercetarile au fost demarate dupa ce fostul deputat Vlad Cosma a prezentat public mai multe inregistrari cu cei doi magistrati, acuzandu-i ca au falsificat probe si ca au constrans martori sa dea diferite declaratii. Parchetul General a anuntat ca fostul sef DNA Ploiesti Lucian Onea si Mircea Negulescu sunt cercetati penal sub acuzatia de participatie improprie, sub forma complicitatii, la savarsirea infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare.

 

Sursa : www.gandul.info