26 ian 2022 - DNA

Senator USR dupa perchezitiile DNA de la Primaria Iasi: Se aduna dosarele penale in cazierul lui Chirica precum puricii pe animalele fara stapan

„Se adună dosarele penale în cazierul lui Chirica precum puricii pe animalele fără stăpân”, declară senatorul USR Marius Bodea: „câte trimiteri în judecată să îşi mai treacă pe răbojul penal Chirica pentru ca PNL să-l declare mort şi îngropat politic? Ruşine mare, măi băieţi, ruşine mare”.

,,Se aduna dosarele penale in cazierul lui Chirica precum puricii pe animalele fara stapan. Dar primarul Iasului nu este singur pe lume din punct de vedere politic, el reprezinta un PNL care s-a prabusit electoral si din cauza iubirii de neinteles fata de acest produs penal al PSD care a fost vopsit in mare stea liberala. Chirica este astazi, de departe, exponentul coruptiei in administratia locala, simbolul mocirlei politice care a stirbit bruma de credibilitate pe care o mai avea PNL. In varful lantului trofic (compus din angajarile ilegale de tipul chelneritei de la Apele Romane si din numirile de neamuri proaste in toate structurile centrale si descentralizate) troneaza azi Chirica, ca un trofeu murdar, care improasca in jur numai veninul secretat de frica organica de puscarie", scrie pe Facebook Marius Bodea.

El ii intreaba pe liberali cand se vor delimita de primarul municipiului Iasi

,,Ce mai asteapta PNL, in ceasul al saisprezecelea, sa se delimiteze de Chirica? Cate dosare penale mai trebuie sa inceapa, cate descinderi matinale ale procurorilor DNA sau DIICOT la Primaria Iasi? Cate trimiteri in judecata sa isi mai treaca pe rabojul penal Chirica pentru ca PNL sa-l declare mort si ingropat politic? Rusine mare, mai baieti, rusine mare! Din pacate, rusinea asta ne acopera pe noi toti, iesenii. Nu am furat cu totii tabla cot la cot cu Costel Alexe si nici nu am smenuit autorizatii de constructie si am luat spagi de la imobiliarii de carton impreuna cu Chirica! (...) Procurorii DNA Iasi au descins astazi la Primarie si la Politia Locala. In vizor se afla, ce altceva, decat alte si alte afaceri imobiliare puse la cale de Chirica si mafia care il inconjoara. Cand sa mai fii si primar, cand ai job full time de penal?", incheie senatorul USR.

Procurorii DNA Iasi fac, miercuri, cinci perchezitii, inclusiv la Primaria orasului Iasi, intr-o cauza ce vizeaza suspiciuni de coruptie. ,,Am fost informat de aceasta actiune", transmite primarul Mihai Chirica.

Sursa : www.mediafax.ro