14 ian 2021 - DNA

,,Impeachment" si pentru Liviu Dragnea. Fostul lider PSD, chemat la DNA pentru a explica prezenta sa la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump

Liviu Dragnea va fi chemat joi la DNA într-un dosar în care este cercetată prezenţa sa la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump de la începutul anului 2017.

Conform unor surse judiciare, Liviu Dragnea va fi chemat joi la DNA pentru a fi informat ca are dosar.

Procurorii cerceteaza modul in care el s-a deplasat in SUA in 2017, cand a aparut in poza cu Donald Trump.

In 2017, Liviu Dragnea declara, in prima sa interventie publica dupa vizita in SUA, ca ii va da in judecata pe toti cei care au spus in spatiul public ca a platit un milion de euro pentru a se fotografia cu presedintele american, Donald Trump.

,,Am mai auzit ca am platit un milion de euro sa fac fotografii cu Donald Trump. Sper ca aceasta minciuna, aceasta prostie sa nu ajunga acolo (in SUA, n.r.)'', spunea atunci Dragnea.

El adauga ca exista o lege in SUA care interzice oricarui strain sa faca astfel de plati: ,,Nici altcineva nu a platit pentru mine, nu se permite unei companii sa plateasca pentru un strain''.

Potrivit site-ului american Politico si New York Times, accesul la toate evenimentele din cadrul saptamanii investirii presedintelui Trump a fost pe bani, costul unui pachet incepand de la 25.000 de dolari si putand ajunge pana la un milion de dolari.

Sursa : www.mediafax.ro