21 oct 2020 - DNA

Decebal Fagadau a demisionat din PSD, dupa ce dosarul sau a fost trimis in judecata de DNA

Decebal Fagadau a scris, miercuri, pe Facebook, faptul ca a aflat ca dosarul constructiilor ilegale a fost trimis in judecata in timp ce isi completa dosarul de candidat pentru un loc eligibil in Parlamentul Romaniei. El se considera nevinovat.

,,Astazi (miercuri - n.r.) am aflat din presa ca DNA m-a trimis in judecata intr-un dosar in care sunt acuzat de o fapta pentru care nu ma fac vinovat. Am primit vestea in timp ce imi completam dosarul de candidat pentru un loc eligibil in Parlamentul Romaniei. Am fost, sunt si voi fi un om corect si demn, indiferent de circumstante. Si nu voi accepta sa le fac rau celor din jurul meu sau sa ies cu capul plecat! Demisionez din Partidul Social Democrat", scrie Fagadau.

Fostii primari Radu Mazare si Decebal Fagadau, ultimul, la data faptelor, viceprimar, au fost trimisi in judecata de DNA, miercuri, alaturi de alti functionari, acuzati ca au reautorizat construirea unui imobil de lux pe plaja din Mamaia, desi, anterior, instanta anulase autorizatia.

Sursa : www.mediafax.ro