17 iun 2022 - DIICOT

Un colet cu doua kilograme de cannabis trimis din Spania a fost interceptat de DIICOT

(adaugă informaţii)

Un colet cu doua kilograme de cannabis a fost oprit de politisti si de procurorii DIICOT inainte sa ajunga la destinatar, un barbat din Tecuci, care a fost retinut.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Galati au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore fata de un barbat cercetat pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc si introducerea in tara de droguri de risc.

Barbatul este cercetat pentru ca, joi, a introdus pe teritoriul Romaniei, prin intermediul unei firme de transport pachete, cantitatea de 2 kilograme de canabis.

,,Coletul, expediat din Spania, a fost ridicat de inculpat in municipiul Tecuci, moment in care a fost prins in flagrant de catre politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati - Serviciul Antidrog", arata, vineri, intr-un comunicat, reprezentantii DIICOT.

Suspectul are 39 de ani si este din Galati. El a fost depistat in trafic, la volanul autoturismului. Politistii l-au testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane.

Sursa : www.mediafax.ro