05 iun 2018 - DIICOT

Procurorul Felix Banila, propunerea ministrului Justitiei, intervievat astazi in CSM pentru sefia DIICOT. Tudorel Toader participa la sedinta

Procurorul Felix Bănilă, propunerea ministrului Justiţiei pentru funcţia de procuror-şef al DIICOT, urmează a fi intervievat marţi de Secţia pentru procurori a CSM, în acest caz fiind aşteptat şi un aviz.

Procurorul Felix Banila se va prezenta, marti, in fata procurorilor din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), pentru a fi intervievat de catre acestia.

Banila este propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru functia de procuror-sef al DIICOT, detinuta in continuare de Daniel Horodniceanu, al carui mandat a fost prelungit in noiembrie.

Dupa ce Felix Banila va sustine interviul, Sectia pentru procurori a CSM va trimite, miercuri, avizul catre Ministerul Justitiei.

Ministrul Tudorel Toader a confirmat, pentru MEDIAFAX, prezenta la sedinta.

In proiectul de management, procurorul Felix Banila a subliniat ca procurorul-sef al DIICOT trebuie sa fie si un bun psiholog, iar unul dintre obiectivele pe termen lung pe care le are in vedere vizeaza alinierea la normele raportului MCV. Documentul contine 37 de pagini, in care a introdus consideratii generale privind managementul judiciar, scopul si competenta DIICOT, obiective strategice, operationale.

Sursa : www.mediafax.ro