11 iul 2018 - DIICOT

BREAKING: Laura Codruta Kovesi isi va continua activitatea la DIICOT Sibiu

Secţia pentru procurori a CSM a decis, miercuri, să o repartizeze pe fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, la DIICOT Sibiu, unde va activa în calitate de procuror, începând cu data de 9 iulie.

Procurorii Consiliului Superior al Magistraturii au decis, miercuri, in cadrul Sectiei, sa o repartizeze pe Laura Codruta Kovesi la DIICOT Sibiu, unitatea de parchet de unde provine. Fosta sefa a DNA va activa in acea institutie in calitate de procuror.

Procurorii CSM au discutat miercuri, incepand cu ora 10:00, cererea Laurei Codruta Kovesi de a-si continua activitatea in calitate de procuror.

Decizia vine dupa ce presedintele Romaniei Klaus Iohannis a emis luni decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA, potrivit deciziei CCR, anuntul fiind facut de catre purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi.

"Despre mine va pot spune ca am luat act de decretul de revocare din functia de procuror sef DNA si incepand de astazi (luni-n.r.) nu voi mai lucra in Directia Nationala Anticoruptie. Voi ramane procuror", a spus Laura Codruta Kovesi, la scurt timp dupa anuntul privind revocarea sa din functie.

Sursa : www.mediafax.ro