02 iul 2018 - Curţi de Apel

Tudorel Toader arhivare documente conditii penitenciar bacau curtea de apel

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că luni vizitează Penitenciarul Bacău şi posibilele amplasamente pentru arhiva aferentă Curţii de Apel Bacău, dar şi Penitenciarul Focşani, precizând că, în prezent, sunt aproximativ 473 de kilometri de documente de arhivat în condiţii corespunzătoare.

"Astazi voi vizita penitenciarul Bacau si posibilele amplasamente pentru arhiva aferenta Curtii de Apel Bacau. In egala masura, dupa ce am vizitat sectiile exterioare de la Tuchilesti, apartinand de penitenciarul Braila, respectiv Sendreni, apartinand de penitenciarul Galati, tot astazi voi vizita penitenciarul Focsani, pentru a vedea posibilele amplasamente pentru arhiva aferenta Curtii de Apel Galati !", a scris ministrul Justitiei, pe Facebook.

Tudorel Toader a mai precizat ca, in domeniul justitiei, documentele se pastreaza timp de 90 de ani si ca, din datele primite de la instante si parchete, in prezent, sunt aproximativ 473 de kilometri de documente de arhivat in conditii corespunzatoare.

Sursa : www.gandul.info