27 oct 2020 - Procurori

Reactia lui Clotilde Armand, dupa ce a fost validata primar: Incepem treaba! Fostul primar trebuie sa ofere niste explicatii procurorilor

Clotilde Armand afirmă că fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, „trebuie să ofere nişte explicaţii procurorilor pentru jaful din banii publici din ultimii patru ani”: „Începem treaba!”.

,,Acum, fostul primar trebuie sa ofere niste explicatii procurorilor pentru jaful din banii publici din ultimii patru ani. Sa fie foarte clar, fiecare functionar si angajat al primariei care a girat tunurile PSD in toti acesti ani o sa plateasca in fata Justitiei. Lucrurile nu vor ramane asa. Avem de reconstruit si de dezvoltat un sector. Fara hotie si fara birocratie. Stimati cetateni ai Sectorului 1, de astazi sunt primarita Dvs. Incepem treaba", scrie pe Facebook Clotilde Armand.

Ea transmite ca, dupa o luna de la alegerile locale castigate democratic prin votul cetatenilor din Sectorul 1, Tribunalul Bucuresti a respins toate cele 125 de contestatii.

,,Astfel, alegerea mea in fruntea Primariei Sector 1 a fost validata definitiv", arata Armand.

Tribunalul Bucuresti a respins apelurile formulate impotriva validarii mandatului candidatului USR PLUS, Clotilde Armand, de primar al Sectorului 1 din Bucuresti.

Sursa : www.mediafax.ro