05 iul 2018 - Procurori

Procurorii au trimis dosarul lui Ilie Nastase la Brigada Rutiera pentru completarea probelor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au transmis dosarul fostului jucător de tenis Ilie Năstase către poliţiştii de la Brigada Rutieră, pentru completarea probatoriului, au precizat pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au trimis catre Brigada Rutiera dosarul fostului tenisman Ilie Nastase, pentru a completa dosarul cu mai multe probe, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Reprezentantii Brigazii Rutiere a Capitalei au anuntat pe 25 mai, in jurul orei 4.45, pe Soseaua Nordului, in zona ambasadei Chinei, politistii au oprit pentru control un autoturism condus de un barbat de 72 de ani. Potrivit sursei citate, era vorba de fostul jucator de tenis Ilie Nastase.

Intrucat se afla intr-o vizibila stare de ebrietate, acestuia i s-a cerut sa fie testat cu aparatul alcooltest, moment in care a devenit recalcitrant, a adresat injurii politistilor, motiv pentru care a fost incatusat si dus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice. Ilie Nastase a refuzat sa-i fie recoltate mostre biologice si a fost condus la sediul Brigazii Rutiere unde i-a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si pentru refuz de recoltare mostre biologice. In aceeasi zi, lui Nastase i s-a intocmit un al doilea dosar penal.

Sursa : www.mediafax.ro