31 mai 2021 - Procurori

Procurorii au schimbat incadrarea in cazul exploziei din Arad in omor calificat cu premeditare

Porcurorii au schimbat încadrarea în cazul exploziei produse sâmbătă dimineaţa în Arad, în urma căreia un om de afaceri a murit, din omor în omor calificat cu premeditare.

,,Cercetarile se efectueaza sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat cu premeditare, in urma exploziei decedand o persoana de sex masculin", a transmis luni de Parchetul General.

Procurorii mai anunta ca duminica a fost finalizata cercetarea la fata locului si ca procurorul de caz a dispus realizarea mai multor expertize si constatari.

In acest caz, au fost audiate mai multe persoane.

,,In vederea unei bune infaptuiri a actului de justitie si solutionarii cu celeritate a cauzei, au fost alocate importante resurse umane si logistice de catre Politia Romana, care isi desfasoara activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia de urmarire penala si criminalistica", a mai transmis Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Sambata, cand Parchetul General a anuntat preluarea anchetei, erau efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de omor.

O explozie, urmata de un incendiu si soldata cu un deces a avut loc sambata dimineata in parcarea unui supermarket din municipiul Arad. La volan se afla Ioan Crisan, om de afaceri aradean, patronul firmei piscicole Crimatex.

VEZI AICIVIDEO Momentul in care masina omului de afaceri din Arad a explodat

Sursa : www.mediafax.ro