08 nov 2021 - Procurori

Procurorii au deschis dosar penal in cazul mortii lui Petrica Mitu Stoian: "S-a dispus efectuarea necropsiei"

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa a anunţat luni deschiderea unui dosar penal care are ca obiect infracţiunea de ucidere din culpă în cazul morţii interpretului de muzică populară Petrică Mîţu Stoian.

,,Va informam ca la data de 8.11.2021, pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Resita, a fost inregistrat dosarul cu nr. 2486/P/ 2021, avand ca obiect infractiunea de ucidere din culpa prev. de art. 192 alin. 1 C.p. In cauza se efectueaza cercetari privind stabilirea imprejurarilor in care a decedat persoana vatamata Mitu Petre, la data de 6.11.2021, in cadrul Sectiei de terapie intensiva de la Spitalul Judetean de Urgenta Resita", au transmis luni procurorii.

Si IPJ Caras-Severin a anuntat ca luni, in jurul orei 10.00, politisti au fost informati de catre reprezentanti ai Spitalului Judetean de Urgenta Resita despre decesul unui barbat de 61 de ani, internat la unitatea medicala.

Astfel, politistii s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de ucidere din culpa si continua cercetarile sub supravegherea Parchetul de pe langa Judecatoria Resita.

,,In cauza, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului", a transmis IPJ Caras-Severin.

Interpretul de muzica populara Petrica Mitu Stoian a murit, sambata, la Spitalul din Resita, judetul Caras-Severin, unde fusese internat cu sechele post-COVID.

Sursa : www.mediafax.ro