15 mai 2022 - Procurori

Politistii si procurorii fac cercetari in cazul incendiului din Ferentari

Poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs incendiul din blocul cu 10 etaje din Ferentari.

Politia Capitalei a transmis, duminica, faptul ca ce fac cercetari in cazul incendiului din blocul de pe strada Baciului, din sectorul 5 al Capitalei.

,,Urmare a incendiului produs ieri, 14 mai 2022, la un imobil de 10 etaje situat pe strada Baciului, sector 5, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul Investigatii Criminale din Politia Sectorului 5, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, efectueaza cercetari in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs evenimentul", anunta Politia Capitalei.

In urma incendiului izbucnit sambata seara in Sectorul 5 al Capitalei au iesit din apartamente 112 persoane, iar alte 11 au fost evacuate, spun reprezentantii ISU Bucuresti - Ilfov. Opt persoane sunt evaluate din punct de vedere medical si doua au fost transportate la spital.

Focul a izbucnit de la etajul 2 si s-a propagat pana la etajul 10 in zona balcoanelor bucatariilor.

Sursa : www.mediafax.ro