11 sep 2019 - Procurori

CSM, decizie privind solicitarea asociatiei procurorului Pirlog

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat in discutie in sedinta din 10 septembrie 2019 o solicitare facuta de Asociatia profesionala a procurorior "Initiativa pentru Justitie", reprezentata in calitate de co-presedinti de procurorii Lia Sorin Marian, Bogdan Pirlog (foto) si Ionut Marcu.

Asociatia "Initiativa pentru Justitie" a solicitat CSM apararea reputatiei profesionale. In urma dezbaterilor, “Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat

"respingerea cererii de aparare a reputatiei profesionale formulate de Asociatia profesionala a procurorior 'Initiativa pentru Justitie', reprezentata in calitate de co-presedinti, de procurorii Lia Sorin Marian, Pirlog Bogdan Ciprian si Marcu Ionut”.

Tot in sedinta din 10 septembrie 2019, CSM a mai decis “delegarea in functia de procuror sef Sectie urmarire penala la Parchetul de pe langa Tribunalul Mures a domnului HaRSAN MARIUS VASILE, procuror in cadrul acestei unitati de parchet, incepand cu data de 21.09.2019, pana la ocuparea functiei prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat si “prelungirea delegarii in functia de procuror sef Sectie urmarire penala la Parchetul de pe langa Tribunalul Tulcea a domnului RUSU FANEL, procuror in cadrul acestei unitati de parchet, incepand cu data de 15.09.2019, pana la ocuparea functiei prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”.

Sursa : www.juri.ro