08 iun 2021 - Procurori

Asasinatul cu bomba de la Arad. Zece zile si niciun suspect. Procurorii au permis inmormantarea omului de afaceri Ioan Crisan

Seful Politiei Romane a mers personal la Arad sa vada ce se intampla cu ancheta in cazul uciderii omului de afaceri Ioan Crisan.

Deplasarea acestuia s-a facut in conditiile in care, la aproximativ zece zile de la explozie, nu a fost identificat niciun suspect care sa fi pus bomba in masina.

Benone Matei a ajuns la Arad si, din informatiile Aleph News, scopul sau este sa coordoneze efectivele politiei. Lucru pe care il putea face si de la Bucuresti, dar a preferat sa mearga la fata locului, sa vada care e stadiul anchetei.

Acesta a intrat in sediul IPJ Arad prin spate, fara sa il vada nimeni, si a stat de vorba cu seful institutiei. La Politia Arad se afla inca de la inceputul acestei anchete adjunctul sefului Politiei Romane, Eduard Miritescu.

In privinta anchetei, pana acum au fost audiate toate persoanele din anturajul omului de afaceri - familie, prieteni - pentru a se stabili care putea fi motivul care sa fi dus la asasinarea lui.

Procurorul a permis familiei lui Ioan Crisan sa ia cadavrul victimei.

Acesta a fost ridicat de la morga de fiica lui, iar inmormantarea urmeaza sa aiba loc maine, 9 iunie.

In continuare sunt multe necunoscute in acest caz, asteptam ca anchetatorii sa puna cap la cap indiciile si sa adune mai multe probe.

Sursa : www.mediafax.ro