30 sep 2019 - Notari

Concursul pentru dobandirea calitatii de notar stagiar. Anuntul INR

Institutul Notarial Roman (INR) vine cu precizari dupa ce in mediul online au aparut informatii cu privire la suspendarea concursului pentru dobandirea calitatii de notar stagiar.

INR arata ca pentru verificarea informatiilor oficiale cu privire la organizarea acestui concurs, cei interesati trebuie sa acceseze doar pagina de internet a Institutului Notarial Roman, la adresa www.institutulnotarial.ro: “Ca urmare a

unor informatii aparute in mediul online cu privire la suspendarea concursului pentru dobandirea calitatii de notar stagiar, va informam ca aceasta este o stire falsa. Concursul pentru dobandirea calitatii de notar stagiar se organizeaza in data de 2 octombrie 2019 la Centrul de Conferinte Auditorium Pallady situat in B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, Sector 3, Bucuresti, incepand cu orele 09.00. Consideram ca aceasta incercare nereusita de dezinformare publica reprezinta un prejudiciu de imagine si material si ne rezervam dreptul de a intreprinde toate demersurile legale in vederea identificarii persoanei vinovate”.

 

Sursa : www.juri.ro