10 nov 2019 - Judecători

Un judecator al Tribunalului Uniunii Europene vine la Bucuresti

Judecatorul Anthony Michael Collins (foto), presedinte de Camera in cadrul Tribunalului Uniunii Europene, vine la Bucuresti.

Acesta va sustine o prezentare privind Dreptul Concurentei.Consiliul Concurentei in parteneriat cu Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, prin Centrul de Studii in Dreptul Concurentei, organizeaza Conferinta Internationala de Dreptul Concurentei „The Challenges of Regulating and Enforcing Competition Law”, dedicata

problemelor controversate de Dreptul concurentei si limitarilor in reglementarea si aplicarea acestora. Lucrarile acesteia se vor desfasura in perioada 14-15 noiembrie 2019, in Aula Magna a Palatului Facultatii de Drept: “La aceasta conferinta vor sustine prezentari lectori prestigiosi din 15 tari, academici specializati in dreptul concurentei si domnul judecator Anthony Michael Collins, presedinte de Camera in cadrul Tribunalului Uniunii Europene. Lucrarile conferintei se desfasoara in limba engleza, iar pentru invitatii inregistrati se asigura, la cerere, traducere simultana in limba romana. Detalii la www.drept.unibuc.ro si email conferintaconcurenta@drept.unibuc.ro. Pentru participarea la conferinta nu se va acorda punctaj de formare profesionala continua in cadrul Baroului Bucuresti”.

 

Sursa : www.juri.ro