05 iun 2018 - Judecători

Udrea: Protocoalele functioneaza. Sunt judecatori care executa comenzile generalilor SRI

Elena Udrea a transmis marţi, pe Facebook, PRIMUL MESAJ după condamnarea la 6 ani de închisoare din dosarul Gala Bute, acuzând că decizia arată că încă mai există magistraţi care RĂSPUND LA COMENZILE serviciilor secrete.

"Multumesc tuturor celor care ati crezut si credeti in DREPTATEA MEA, tuturor celor care m-ati sustinut, ma sustineti, v-ati rugat si va rugati pentru mine!

Multumesc presei care a dus si duce o lupta mai apriga si mai determinat pentru ADEVAR si oprirea abuzurilor din Romania, decat o duc alesii poporului, cei care ar avea obligatia sa o faca. Sistemul inca exista si functioneaza, Protocoalele si culoarele din justitie sunt in continuare eficiente, sunt inca judecatori si procurori care EXECUTA ORDINELE SI COMENZILE generalilor SRI. Pana decid ce voi face in continuare, va rog sa acceptati ca nu voi da nicio declaratie", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis marti, sa mentina pedeapsa primita de Elena Udrea in prima instanta si sa o condamne definitiv la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul "Gala Bute". Udrea se afla in continuare inCosta Rica, unde sustine ca are statut provizoriu de refugiat politic.

Sursa : www.gandul.info