23 ian 2020 - Judecători

Sotul judecatoarei din Mures, care si-a taiat gatul si a murit, gasit si el mort in locuinta sa

Soţul judecătoarei din Mureş, care a încercat să se sinucidă şi şi-a tăiat gâtul, murind câteva zile mai târziu la spital, a fost găsit şi el mort în locuinţa sa, din Livezeni, primele indicii fiind că şi el s-a sinucis.

Politia Mures a fost informata de catre un tanar, fiul victimei, ca este posibil ca tatal lui sa se fi sinucis in imobilul din comuna Livezeni. Echipajele de politisti, jandarmi si pompieri au intrat in locuinta si l-au gasit pe barbatul de 44 de ani mort.

Primele cercetari arata ca barbatul s-a spanzurat. Cadavrul a fost transportat la Medicina Legala pentru necropsie si pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului, iar politistii fac cercetari pentru ucidere din culpa.

Surse din ancheta arata ca barbatul gasit mort este sotul judecatoarei de la Curtea de Apel Targu Mures care, la inceputul lunii noiembrie 2019 a fost gasita cu o rana la gat, dupa ce si-ar fi taiat gatul in incercarea de a se sinucide. Aceasta a fost gasita in apropierea masinii si dusa la spital, unde a mai trait cateva zile. Barbatul este conferentiar universitar si medic de Anatomie Patologica.

Sursa : www.mediafax.ro