13 iun 2018 - Judecători

Somata de judecator. Angelina Jolie risca sa piarda custodia copiilor

Angelina Jolie a fost somată de judecătorul care se ocupă de cazul ei de divorţ să îi permită lui Brad Pitt să stea mai mult cu copiii lor, în caz contrar, actriţa americană riscând să piardă custodia fizică a acestora, potrivit tmz.com.

Brad Pitt si Angelina Jolie s-au separat in septembrie 2016, dar inca nu au reusit sa-si rezolve toate problemele si sa divorteze. In primele luni dupa ce s-au separat, Jolie a decis sa ii tina pe cei sase copii ai lor departe de Pitt. La acel moment, presa internationala vorbea despre dependenta de alcool a lui Brad Pitt, care l-ar fi determinat sa aiba un comportament violent fata de copii.

O sursa a declarat ca Brad Pitt a facut terapie la psiholog dupa ce s-a despartit de Angelina Jolie.

De altfel, starul a recunoscut anterior ca una dintre problemele care au dus la destramarea casniciei sale a fost consumul de alcool.

In lunile care au urmat, insa, situatia a parut sa se imbunatateasca. Brad Pitt a fost vazut vizitandu-si copiii la domiciliul viitoarei foste sotii, motiv pentru care presa a scris ca cei doi s-ar fi impacat. Informatia a fost infirmata insa de cei doi.

Potrivit unor documente depuse recent in instanta, judecatorul care se ocupa de divortul celor doi considera ca Brad Pitt ar trebui sa aiba un acces mai mare la micuti, fiind "primordial ca fiecare dintre cei sase copii ai cuplului sa aiba o relatie sanatoasa si profunda cu mama si tatal lui".

Judecatorul a propus mai multe masuri, printre care dreptul de vizita prelungit pentru actor in perioada vacantei de vara, dreptul copiilor la convorbiri telefonice cu acesta ori de cate ori doresc si interdictia impusa Angelinei de a verifica mesajele pe care Brad le trimite micutilor.

In caz contrar, actrita poate pierde custodia fizica a copiilor.

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit in august 2014, dupa o relatie de aproape zece ani, si s-au separat in septembrie 2016. In cererea sa de divort, Jolie a cerut custodia celor sase copii ai lor, trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionisti in "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" in anul 2005. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Sursa : www.mediafax.ro