22 iul 2018 - Judecători

Rudel Obreja: Prin Gala Bute, Elena Udrea trebuia anihilata ca sa se ajunga la Basescu/ Noi ne luptam cu instantele, nu cu acuzarea. Nu avem in fata judecatori, ei te executa

Rudel Obreja a declarat, într-un interviu din închisoare, că Elena Udrea trebuia „anihilată” prin dosarul Gala Bute pentru a se ajunge la Traian Băsescu, el adăugând că, atunci când i s-au cerut denunţuri împotriva fostului ministru al Turismului, i s-au cerut informaţii şi despre fostul preşedinte.

,,Nu recunosc aceasta sentinta in sensul ca ea e o nemernicie, insa ma supun legilor statului. Pana la momentul la care vom reusi sa demonstram, alaturi de avocatii mei, care este adevarul, ma supun regulilor. (...) Toata aceasta poveste a fost pentru a o agata pe Elena Udrea. A fost singurul loc unde ar fi putut s-o agate cu ceva. Ei au mizat ca vor scoate de la mine cine stie ce lucruri. A fost o incercare disperata. (...) Mi-au venit din patru locuri diferite s-odau pe Elena Udrea ca sa scap. Le-am spus instantelor. Mi-au cerut s-o dau pe Elena Udrea, sa spun despre ea si sunt liber. (...) Sunt luptele lor. Eu nu vreau s-o scot. Sunt luptele lor la nivel mare. Eu am devenit indezirabil pentru ca nu am acceptat sa colaborez", a spus Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, intr-un interviu pentru B1 TV, sustinut in inchisoarea Rahova.

Acesta a mai adaugat ca Elena Udrea trebuia ,,anihilata" prin acest dosar, pentru a se ajunge, de fapt, la fostul presedinte Traian Basescu,

,,Elena Udrea a fost miza politica interna cu ramificatii la nivel extern. Ea a fost una din componentele principale ale unui nucleu de putere care a condus aceasta tara pentru multi ani. (...) A trebuit inlaturata - nu neaparat inlaturata cat anihilata, acaparata si, prin intermediul ei, trebuia sa se ajunga la Basescu. Intr-una din cele patru incercari de a smulge de la mine un denunt mincinos impotriva Elenei Udrea a fost si o situatie cand mi s-a cerut si sa vorbesc de Traian Basescu. Eu nefiind un intim al oamenilor astora, dar probabil era bun la dosar. Vedeti ca ies dosare dupa zece ani, apropo de asta", a mai spus Rudel Obreja.

Sursa : www.mediafax.ro