09 aug 2019 - Judecători

Replica judecatoarei pentru Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis (foto) a primit replica din partea unei apreciate judecatoare din Romania. S-a intamplat dupa discursul sustinut de Iohannis joi, 8 august 2019, in cadrul lansarii candidaturii sale pentru un nou mandat, ocazie cu care a lansat noi atacuri la adresa rivalilor politici si a facut acuzatii generale.

Concret, Klaus Iohannis a sustinut ca sub regimul PSD incompetenta a fost promovata ca politica de stat, iar viziunea PSD asupra statului ar fi cea a pilelor: “PSD a promovat incompetenta ca politica de stat, si mediocritatea ca principal criteriu de construire a carierelor in sistemul public. Viziunea pesedista a unui stat al pilelor si al complicitatilor de partid, in care doar o casta de privilegiati fac legea si isi impart functiile si banii publici trebuie demolata”.

In replica,

judecatoarea Madalina Afrasinie, presedinta Sectiei a VI-a Civile a Tribunalului Bucuresti, ii transmite lui Iohannis ca a fost numita in aceasta functie in timp ce PSD se afla la guvernare, dar nu pentru ca este incompetenta sau pentru ca este pila cuiva.

“Ganduri printre randuri (ale unui cetatean roman)

Domnule Presedinte,

Am fost numita presedinte de sectie cand PSD ul a castigat alegerile si nu pentru ca sunt incompetenta sau pentru ca sunt pila cuiva!

Asa ca, data viitoare, cand face afirmatii, nu mai generalizati!

Aveti dreptate cand spuneti ca romanii cinstiti, platitori de taxe si impozite, isi doresc autostrazi, spitale, educatie...ne puteti spune si noua daca ati platit impozite pentru meditatiile pe care dumneavoastra ati declarat ca le-ati dat?

Vreti o resetare a societatii?

Zic sa incepem cu fiecare dintre noi!

Altfel, romanii sunt tot aici si s-au saturat de mesaje motivationale lipsite de fond si forma!

Va multumesc pentru atentie!”, scrie judecatoarea Madalina Afrasinie pe pagina sa de Facebook.

Sursa : www.juri.ro