11 oct 2019 - Judecători

O judecatoare da verdictul: Justitia este in coma de mult timp

O judecatoare nu asteapta nimic bun de la noua putere politica, sustinand in schimb ca justitia „este in coma de mult timp”, dintr-o multitudine de cauze.

Mesajul judecatoarei Madalina Afrasinie (foto) – presedinta Sectiei a VI-a civile de la Tribunalul Bucuresti – vine ca reactie a unei persoane care ii transmisese ca odata cu noua guvernare, Romania va „reveni la o justitie normala”.

In replica, Afrasinie subliniaza ca problemele din justitie

nu se pot rezolva de azi pe maine, tocmai din cauza ca ele sunt unele cronice, iar breasla judecatorilor a asistat fara sa miste un deget la toate loviturile aplicate justitiei.

Postarea de pe Facebook a Madalinei Afrasinie:

„'Doamna judecator, pentru ca a picat guvernul, de azi vom reveni la o justitie normala!'

Mesaj primit de la 'un prieten' fb...care, din cand in cand, ma mai reclama pe la diferite institutii, rastalmacind mesajele mele...asta e, atata poate:))

Revenind la mesaj: cu parere de rau 'pentru habarnisti', justitia este in coma, de mult timp, si asta din cauza lipsei de personal, a subordonarii ei prin incheierea de protocoale cu un serviciu de informatii, a legilor care se schimba peste noapte, a existentei (inca) arhivei SIPA si pot continua...

Vorbiti despre instaurarea unei normalitati?

Cred ca glumiti!

Suntem unde suntem pentru ca asistam la razboiul lor in lumea noastra, unde victimele, sigure si singure, noi suntem!

Asa ca, va rog, nu-mi insultati inteligenta ca 'va curge miere si lapte', pentru ca nu am 'ciunga in par'.

Iar mesajele voastre 'motivationale', ma lasa rece pentru ca nici macar nu va pasa/nu va intereseaza ce presupune un act de justitie!”

Sursa : www.juri.ro