15 iul 2021 - Judecători

Marius Tuca Show, la Aleph News. Invitati: Georgiana Teodorescu, artist plastic, Madalina Afrasinie, judecator, si Eugen Simion, critic literar

A studiat arta monumentala, dar deseneaza pe iPad. Spune ca tehnologia o ajuta sa-si captureze sentimentele, ideile, momentele speciale din viata, oriunde. Pentru ea, tehnologia e o unealta a artei, pe care poate s-o faca oriunde s-ar afla. Artistul plastic Georgiana Teodorescu vine diseara la Marius Tuca Show ca sa-ti spuna despre cum e sa faci arta oriunde si oricand, nu doar in studiou.

,,Ca sa iesi din meseria asta sanatos la cap e... wow", spune Madalina Afrasinie, judecatorul care s-a facut remarcat prin faptul ca s-a opus desfiintarii Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie. Multi i-au sarit in cap si au acuzat-o de apartenente politice nesanatoase, dar judecatorul Madalina Afrasinie se delimiteaza de ele. Justitia si politica nu au ce cauta impreuna. Vine diseara la Marius Tuca pentru o discutie pe tema politica vs Justitie.

Fost presedinte al Academiei Romane, critic, istoric literar, eseist, profesor. La o zi dupa publicarea raportului Romania Educata, Eugen Simion vine in studioul Aleph News pentru o discutie in alb si negru despre cultura si educatie.

Marius Tuca Show, diseara, de la sapte, la Aleph News. "O sa traiesti pana la o suta de ani daca renunti la toate lucrurile pe care vrei sa le faci" (Woody Allen).

Sursa : www.mediafax.ro