24 iun 2018 - Judecători

Marian Vanghelie: In 19 iunie, judecatori de la ICCJ au discutat in casa lui Coldea dosarul lui Dragnea

Marian Vannghelie a declarat, duminică, faptul că în data de 19 iunie mai mulţi judecători de la instanţa supremă s-au întâlnit în casa fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, pentru a se discuta despre unele dosare, inclusiv cel al liderului PSD, Liviu Dragnea.

,,Stiti unde este casa domnului Coldea? Langa T14. (...) Pe 19 iunie, au fost prezenti la domnul Coldea acasa mai multi judecatori de la Inalta Curte. Eu astept sa ma dea in judecata, pentru ca spun foarte multe lucruri si nimeni nu ma da in judecata. Inteleg ca mai nou, activeaza domnul Bulancea (procuror DNA, n.r), care vrea sa se afirme, considerand ca va fi noul succesor al doamnei Kovesi. Si da telefon, e innebunit, da telefon la tot felul de judecatori pe care ii are agatati si le spune ca ar fi bine ca sa le transmita care sunt in dosarele mele sa ma judece mai repede, sa inchida dosarele si sa ma condamne. Sunt informat ca nu este vorba numai de dosarul meu, ca daca era vorba numai de dosarul meu nu mai era nimeni interesat. Ei sunt in continuare foarte interesati de foarte multe dosare. Cum a fost dosarul domnului Dragnea, si cum sunt alte dosare, care vor ajunge la momentul potrivit", a spus Marian Vanghelie, la Antena3.

Fostul edil a declarat ca in locuinta lui Florian Coldea s-a discutat, in 19 iunie, inclusiv dosarul lui Liviu Dragnea.

,,Din cate inteleg, s-au discutat mai multe dosare, inclusiv dosarul domnului Dragnea - din informatiile mele", a mai spus Marian Vanghelie.

Sursa : www.gandul.info