14 aug 2019 - Judecători

Judecatorul Bogdan Ion-Tudoran, vizat intr-un dosar al Sectiei de anchetare a magistratilor

Judecătorul Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran este cercetat într-un dosar aflat pe rolul Secţiei de anchetare a magistraţilor. Potrivit unor surse judiciare, ancheta vizează modul şi împrejurările în care acesta a trecut pe numele fiului său, Tudor, o proprietate imobiliară în valoare de 100.000 de euro.

Surse judiciare au precizat ca procurorii Sectiei de anchetare a magistratilor instrumenteaza un dosar in care este cercetat judecatorul Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran.

Ancheta procurorilor este indreptata asupra modului in care magistratul a trecut pe numele fiului sau, Tudor, o proprietate imobiliara.

Bunul imobiliar ar valora 100.000 de euro si este amplasat in Sinaia. Anchetatorii verifica daca bunul a fost trecut pe numele fiului magistratului pentru a acoperi aceasta investitie.

In data de 2 iulie, Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei propunerea privind eliberarea din functie, prin pensionare, a lui Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran (incepand cu data de 15 octombrie 2019).

Sursa : www.mediafax.ro