28 feb 2021 - Judecători

Cu ochii pe ZOOM iar cu mainile in pacient. Un chirurg american a participat la audierea sa online, din sala de operatie. Ce a decis judecatorul

Judecatorul a fost uimit vazandu-l pe chirurg echipat de operatie, insa acesta a spus ca este ,,bucuros" sa continue audierea fiindca ar fi avut un alt coleg chirug care opera alaturi de el. Audierea chirurgului era Live pe Youtube. Inainte sa inceapa, un reprezentant al tribunalului l-a intrebat pe chirurg daca este pregatit fiindca parea ca acesta se afla intr-o sala de operatie. Acesta a raspuns: ,,Da, sunt. Da, ma aflu in sala de operatie acum. Sunt pregatit pentru audiere. Continuati!". In timp ce participantii asteptau intrarea judecatorului, pe live-ul ZOOM se vedea cum chirurgul continua operatia. Totusi, desi acesta dorea sa participe si la audiere in timp ce continua manevrele chirurgicale, judecatorul a declarat ca nu se simte confortabil in ceea ce priveste siguranta pacientului aflat in operatie. Conducerea medicilor din California va investiga incidentul intrucat se asteapta ca ,,specialistii sa respecte standardele de ingrijire in tratarea pacientilor lor".

I don't do med-mal but hot damn

-- Lawyer Cat* (@LawyerCat_) Nu este singurul incident pe ZOOM. La inceputul lunii, o alta audiere pe ZOOM a starnit hohote de ras internautilor, dupa ce un t: un pui de pisica si nu l-a putut inlatura. ,,Sunt aici live, nu sunt o pisica", s-a aparat avocatul.

Sursa : www.mediafax.ro