16 iul 2018 - Judecători

Bebelusul lor se sufoca, dar in loc sa cheme salvarea acesti doi SOTI au facut un lucru socant, timp de mai multe ore. Judecatorul tocmai ce a dat verdictul: cate 7 ani de inchisoare, fiecare!

.

Sarah Mitchell si sotul ei, Travis Lee Mitchell, au fost acuzati de crima din culpa in 2017 si au petrecut deja 13 luni dupa gratii. Recent, cei doi, membri ai Bisericii lui Hristos, si-au recunoscut vinovatia si au primit cate o condamnare de aproape sapte ani de inchisoare.

Secta religioasa a fost fondata chiar de catre bunicul lui Sarah Mitchell. Nu este prima data cand membri ai acestei organizatii religioase sunt condamnati din cauza faptului ca refuza sa apeleze la serviciile medicale. Printre membrii care au avut probleme cu legea din aceasta cauza se mai numara sora lui Sarah Mitchell si cumnatul acesteia.

Secta a atras multe critici in 1998, dupa ce o ancheta jurnalistica a analizat moartea a 78 de copii, inmormantati in cimitirul bisericii incepand cu anul 1955. S-a descoperit ca 21 dintre acestia ar fi fost salvati daca ar fi fost dusi la spital.

Sursa : www.mediafax.ro