01 mar 2019 - Avocaţi

Un celebru avocat anunta razboiul total

 

Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ), condusa de procurorul sef Gheorghe Stan (foto), este dusmanul de moarte al Directiei Nationale Anticoruptie. Iar coruptii care au folosit lupta impotruva coruptiei ca politie politica sunt ingroziti de noua sectie de anchetare a magistratilor. Concluzia ii apartine avocatului Aurelian Pavelescu, preseditele Partidului National Taranesc Crestin Democrat.

Aurelian Pavelescu acuza ca in momentul de fata exista un razboi total si final intre SIIJ si DNA, si se intreaba daca in urma acestui conflict va mai ramane piatra pe piatra. In opinia avocatului, Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie apare ca dusamnul de moarte al DNA, procurorii de la aceasta din urma structura temandu-se ca nu cumva sa raspunda pentru abuzurile pe care le-au comis de-a lungul anilor.

De asemenea, Aurelian Pavelescu arata ca un alt motiv pentru care se doreste desfiintarea Sectiei este

acela de a ascunde adevarul despre modul in care judecatorii si procurorii din Romania au fost santajati de DNA cu dosare penale. “Iata, aflam ca din cele aproape 1500 de dosare deschise de DNA judecatorilor - numar astronomic si criminal - 70% s-au deschis prin auto-sesizare, adica de procurorii care erau nemultumiti de solutiile judecatorilor, adica peste 1.000 de dosare politice!”, scrie Pavelescu intr-un comentariu pe pagina sa de Facebook. Nu in ultimul rand, avocatul demonteaza pretextele folosite de cei care lupta impotriva Sectiei pentru investigarea magistratilor.

Analiza avocatului Aurelian Pavelescu:

“SIIJ contra DNA – Razboiul total si final! Mai ramane piatra pe piatra?

Infiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie - SIIJ -, cutremura Romania. O Sectie care poate fi definita simplu: de cercetare a coruptiei din justitie, adica lupta impotriva coruptiei din lupta anticoruptie.

SIIJ cerceteaza magistratii corupti care, in numele luptei anticoruptie au facut abuzuri, tranformandu-se in politie politica de terorizare a societatii pentru scopuri politice.

SIIJ apare ca dusmanul de moarte al DNA. Pentru ca DNA a corupt lupta impotriva coruptiei folosind magistratii, prin santaj institutional, in scopuri de politie politica, sa distruga orice persoana care s-ar opune sistemului subteran - mafiot. Ca in anii 50, cand Securitatea a ingenuncheat magistratura, transformand-o in ciomagul de omorat - la propriu - orice adversari politici al bolsevicilor. Intreaga elita a Romaniei a fost ucisa in inchisori cu dosare fabricate. A fost DNA o noua Securitate? La ce nivel? Cate din dosarele fabricate de DNA au fost politie politica, cate au fost corecte? Nu stim inca, dar suficiente au fost politice.

De aceea coruptii care au folosit anticoruptia ca politie politica sunt ingroziti de acest SIIJ. Iar liberalii si USR-istii vor, nici mai mult, nici mai putin desfiintarea Sectiei. Daca se desfiinteaza, sa ramana necunoscuta si activa reteaua de politie politica ale carei instrumente au devenit si cele doua partide.

Care sunt argumentele de fatada ale PNL si USR - fiicele Mumei Padurii?

1) Ca SIIJ este singura structura care cerceteaza... o profesie, adica pe magistrati! Fals! Exista Parchetele Militare care ii cerceteaza pe militari!;

2) Ca nu mai exista o astfel de structura la nivel european. Dar ca DNA mai exista? Nici ca DNA! -

In concluzie, cele doua argumente ale fiicelor Mumei Padurii - PNL si USR - sunt doar pretezte: ei au ordin de la mafie sa inlature pericolul total: SIIJ. Ma uit cu condescendenta la Daniel Fenecheiu, un avocat bine pregatit, care isi calca in picioare meseria in numele minciunii - cea mai dezonoranta fapta cu putinta.

E adevarat, intr-o lume normala nu ar fi fost nevoie de SIIJ, cum n-ar fi fost nevoie nici de DNA. De aceea SIIJ este absolut necesara! Iata, aflam ca din cele aproape 1500 de dosare deschise de DNA judecatorilor - numar astronomic si criminal - 70% s-au deschis prin auto-sesizare, adica de procurorii care erau nemultumiti de solutiile judecatorilor, adica peste 1.000 de dosare politice!

SIIJ, daca se confirma ce stie toata lumea, va arata adevarata fata a DNA. Cu probe si dosare care vor fi judecate de justitie. Cine nu are incredere in justitie? Sustine m SIIJ ca ultima reduta!”

Sursa : www.juri.ro