13 feb 2019 - Avocaţi

Un celebru avocat acuza: “UE provoaca Romania cu Kovesi”

Unul dintre cei mai cunoscuti avocati din Romania atrage atentia asupra pericolului reprezentat de posibila numire Laurei Kovesi (foto 1) la conducerea viitorului Parchet European. Avocatul Aurelian Pavelescu acuza ca prin instalarea lui Kovesi in fruntea Parchetului European Uniunea Europeana nu face altceva decat sa provoace Romania si sa amplifice sentimentul euroscepticismului.

Motivele pentru care Pavelescu acuza posibila numire a lui Kovesi la Parchetul European privesc activitatea fostei sefe DNA. In acest sens, avocatul o acuza pe Laura Kovesi ca a calcat in picioare Constitutia si a distrus mii si mii de oameni, pe care i-a trimis in judecata nevonovati. Mai mult, Aurelian Pavelescu o compara pe Kovesi cu

vestitul tortionar Alexandru Visnescu.

Nu in ultimul rand, Aurelian Pavelescu acuza ca Laura Kovesi a fost instrumentul prin care forte de la Bruxelles au derulat operatiunea de distrugere a Romaniei. Iar posibila numire la conducerea Parchetului European nu ar reprezenta altceva decat o recompensa acordata acesteia.

Comentariul avocatului Aurelian Pavelescu, postat pe pagina sa de Facebook:

“UE provoaca Romania cu Kovesi. Mai merita sa ramanem? Va asumati calitatea de tortionari!

Uniunea Europeana se joaca cu focul. Desemnarea Laurei Codruta Kovesi in functia de Procuror sef european este o provocare inacceptabila la adresa Romaniei! Dupa ce a distrus tara, dupa ce a calcat in picioare Constitutia si a nenorocit zeci de mii de oameni nevinovati, dupa ce a facut politie politica dupa modelul SS-ului nazist si KGB-ului sovietic, Kovesi este recompensata astfel de adevaratii ei stapani, sfidand Romania.

Dar, oare, nu se vede acum cu ochiul liber ca experimentul de distrugere a Romaniei prin Kovesi a fost dictat chiar de cei care o promoveaza astazi la UE? Se poate contesta ca acele state, care au dat astfel de comenzi, ca Romania sa fie transformata, din nou, in Gulag, sunt state ostile noua?

Numirea lui Kovesi la UE, cu sfidarea evidentelor, este echivalenta cu numirea lui Visinescu, calaul, Procuror pentru crime de impotriva umanitatii!

Consecintele vor fi dramatice. Romanii se vor indeparta si mai mult de UE, sentimentul euroscepticismului va creste. Iar nu noi, partidele romanesti vom fi vinovati. Desi se va arunca totul in carca noastra, de acesti specialisti in diversiuni.

Nu noi, Romania, ci aceasta UE, care sustine politia politica, tradeaza valorile europene!

Ce este de facut, atunci? Ne aparam Constitutia si drepturile sau nu? Mai merita sa ramanem in aceasta UE sau nu? Ei o aleg pe Kovesi, tortionarul, in locul Romaniei!

PNTCD, in numele victimelor Gulagului comunist, avertizeaza responsabilii UE ca nominalizarea lui Kovesi va avea consecinte dramatice! Va asumati rolul de tortionari. Ne rezervam dreptul sa va judecam ca atare. Am supravietuit bolsevicilor, va vom supravietui si voua!”

Sursa : www.juri.ro