21 iul 2018 - Avocaţi

Trump, dupa ce s-a aflat ca fostul lui avocat l-a inregistrat pe ascuns: Vestea buna este ca presedintele vostru favorit nu a gresit cu nimic!

Preşedintele SUA, Donald Trump, neagă că a comis ceva greşit şi afirmă că este "posibil ilegal" faptul că fostul său avocat, Michael Cohen, a înregistrat o discuţie privind cumpărarea drepturilor de publicare a poveştii unei foste starlete Playboy care susţine că a avut o relaţie cu Trump.

"Este inimaginabil ca autoritatile au patruns in biroul unui avocat (dimineata devreme) - un lucru aproape nemaiauzit. Este chiar mai de neconceput ca un avocat si-a inregistrat clientul - in mod clar nemaiauzit & posibil ilegal. Vestea buna este ca presedintele vostru favorit nu a gresit cu nimic!", a afirma Donald Trump intr-un mesaj postat sambata pe Twitter.

Fostul avocat personal al lui Trump, Michael Cohen, a inregistrat in secret o conversatie in care cei doi vorbeau despre posibilitatea cumpararii drepturilor drepturilor de publicare a povestii unei foste starlete Playboy, Karen McDougal, care sustine ca a avut o relatie cu Trump in anul 2006.

Rudy Giuliani, avocatul liderului de la Casa Alba, a declarat ca agentii FBI au gasit inregistrarea anul acesta, in timpul unei perchezitii care la biroul lui Cohen.

Giuliani a confirmat pentru Reuters ca aceasta conversatie a avut loc in septembrie 2016, afirmand ca pana la urma nu s-a facut nicio plata, precizand ca a fost o chestiune personala.

Avocatul a negat si faptul ca Trump ar fi avut o relatie amoroasa cu Karen McDougal.

Inainte de campania prezidentiala din 2016, fostul model Playboy Karen McDougal, care sustine ca a avut o relatie cu Trump, a vandut drepturile de publicare a acestei povesti catre tabloidul National Enquirer, care este detinut de un prieten al lui Trump.

Ea sustine ca a primit 150.000 de dolari de la tabloid pentru drepturi exclusive la aceasta poveste, astfel ca ii este interzis sa faca dezvaluiri despre presupusa relatie cu Trump. Insa tabloidul nu a publicat povestea, iar McDougal afirma ca a fost pacalita.

Inregistrarea nu reprezinta in sine un risc juridic pentru Donald Trump daca nu a fost facuta vreo plata, insa FBI incearca sa afle daca oficiali din cadrul echipei de campanie a lui Donald Trump au folosit ilegal fonduri de campanie, cu scopul de a acoperi episoade controversate din viata lui Trump.

Sursa : www.mediafax.ro