18 dec 2021 - Avocaţi

OFF/ON THE RECORD, duminica seara, ora 20:00, pe Aleph News si Mediafax.ro. Invitat: Tudorel Toader, avocat, fost ministru al Justitiei

Alegerile pentru sefia CSM au aratat ca si ,,garantii constitutionali" ai independentei Justitiei pot sa nu respecte ce scrie in Constitutie. Despre deciziile luate si ce se intampla cu adevarat in CSM, forul care ar trebui sa vegheze la respectarea legii de catre magistrati, despre cazul Cristian Danilet, despre cazul Robert Rosu si cazul Calin Popescu Tariceanu - afli de la Tudorel Toader, avocat, fost ministru al Justitiei, fost judecator CCR, actual rector al Universitatii ,,Alexandru Ioan Cuza" din Iasi.

Cand vor raspunde magistratii pentru faptele lor, de ce a ajuns SIIJ inamicul public numarul 1 in Romania, ce a insemnat revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA, cine a trimis scrisoarea anti-Kovesi la Financial Times si despre revenirea serviciilor de informatii in cercetarea penala, iti vorbeste duminica, Tudorel Toader, de la ora 20.00, pe Aleph News.

Sursa : www.mediafax.ro