08 iun 2021 - Avocaţi

Marius Tuca Show, ora 19:00, la Aleph News si pe alephnews.ro. Invitatii de azi - actorul Lari Giorgescu, avocatul Dan Chitic si co-presedintele AUR, George Simion

Imagineaza-ti! Terminase Liceul Economic si intrase la Facultatea de Inginerie a Mediului, dar, intr-o zi, i s-a pus pata si a zis ca vrea sa incerce, o singura data, la Teatru. Si, cum a intrat el, asa, in sala de examen, nu-ti zic ca s-apuca sa le zica pa taganeste, asa, misto, sucar, bengos, adevarat, si nu orice, ci, tan-tane, acea depresiva de "Plumb" a lui Bacovia! Inainte de examen, stabilise el, asa, cu sine insusi, ca, daca intra la Teatru dintr-o singura incercare, atunci teatrul e pentru el. Si, cum e vorba aia, poftim de unde sare iepurele! Ne treziram cu Lari Giorgescu pa scena! Hai, tetrailes bahtalo si, vorba aia din batrani, bahto, delo, delo! Vino diseara la Marius Tuca Show sa-l vezi pe unul dintre cei mai versatili actori ai timpurilor noastre: Lari Giorgescu!

Pentru ca masei ii place sa puna etichete, masa i-a pus mai multe etichete si avocatului Dan Chitic. Si asta pentru ca omul are acest defect: sa-si puna niste intrebari normale, sa nu ia de buna, asa, pe nemestecate, ce spun unii si altii, mai ales cei cu functii de autoritate. Din acest motiv, este considerat un controversat. Vine diseara la Marius Tuca Show pentru cea mai onesta discutie care poate exista in mediul online si pe cablu! Despre manipularea in situatii de criza ca cea prin care am trecut, despre tentatia Puterii de a acapara vieti.

Co-presedintele AUR, George Simion, vine in studio la cel mai dur realizator de radio, televiziune si presa scrisa, ca sa-ti zica despre adversitati si intrigi politice in Parlament.

Hai diseara la Marius Tuca Show! Incepe la sapte, la Aleph News si pe . "Exista situatii in care, daca nu ti-ai pierdut mintea, inseamna ca nu ai avut nimic de pierdut" (Gotthold Lessing, scriitor si filosof german).

Sursa : www.mediafax.ro