11 mai 2021 - Avocaţi

"Marius Tuca Show", in direct, de la 19:00, pe Aleph News. Invitati: analistul politic Bogdan Teodorescu, Gabriel Paun, presedintele Agent Green, si Catalina Radulescu, avocat Agent Green

Nu ti se pare ca, de cand cu rata mare a vaccinarilor, Citu parca e mai inalt, mai umflat in pene? Planul "vaccinarea in doua weekenduri" merge brici, ba avem si programe de divertisment si, dupa ce ni s-au luat aproape toate drepturile, acum suntem ademeniti cu inca o bucatica de libertate doar cu conditia sa stam la vaccinat. Si lumea sta, n-are probleme!

PNL e mai infoiat ca niciodata, Citu e parca mai inalt, iar Comisia Europeana promite o investigatie la sange a uciderii ursului Arthur. Ba a iesit si Arafat si ne-a spus ca se prelungeste starea de alerta, dar ca ne-a mai dat o jucarie - ne lasa sa participam la procesiuni si pelerinaje religioase! Mare boier! Mare caracter! Ne bucuram sincer!

Diseara la Marius Tuca Show invitati sunt analistul Bogdan Teodorescu, care va desface realitatea in bucatele, pentru a o intelege mai bine si va explica de ce nu are rost sa ne bucuram pentru inapoierea unor drepturi care ne apartin, sunt ale noastre.

Dilema nationala de ultima ora: a fost sau nu a fost ursul Arthur cel mai mare urs din Romania? De la cum sunt obtinute derogarile pentru "extragerea" ursului din padure la cine si-a dat consursul pentru cea mai rusinoasa vanatoare a tuturor timpurilor, s-a ajuns la cat de mare e ursul! Intre timp, Comisia Europeana a deschis o investigatie pentru a intelege mai bine conditiile in care a fost ucis Arthur, iar DNA a deschis, de asemenea dosar penal pentru uciderea lui.

Unde ne aflam cu investigatiile? Cine ce a mai aflat de saptamana trecuta incoace?

Gabriel Paun, presedinte Agent Green si consilier al premierului Citu, si avocata Agent Green Catalina Radulescu vor explica totul diseara la Marius Tuca Show.

Marius Tuca Show, de la sapte, la Aleph News. "Ursul prin padure umbla / Ursuletul sta la umbra / Si bea apa din urcior / - Ce caldura! Mor, mor, mor!" (Grigore Vieru - Poezii pentru copii)

Sursa : www.mediafax.ro