28 sep 2021 - Avocaţi

Marius Tuca Show, diseara, la 19, la Aleph News si pe mediafax.ro. Invitati: medicul Adrian Marinescu, avocatul Gabriel Marin si parintele Constantin Necula

Marius Tucă Show începe la şapte, diseară, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Astăzi vin medicul Adrian Marinescu, avocatul Gabriel Marin şi părintele Constantin Necula.

AUTOR: Luiza Moldovan

E Director Medical al Institutului Matei Bals din Bucuresti si stie ce spune atunci cand spune ca, la doi ani de pandemie, nu s-a schimbat mai nimic. Numarul internarilor creste in fiecare zi si, potrivit acestuia, in scurt timp o sa vedem cozi de ambulante in curtile spitalelor.

Cum vede Adrian Marinescu iesirea din cel mai mare impas medical pe care l-a cunoscut Romania anilor recenti - diseara, la Marius Tuca Show.

Avocatul Gabriel Marin este unul dintre cei doi avocati care au initiat actiunea la Curtea de Apel Cluj privind ilegalitatea Hotararilor de Guvern care impun Certificatul Verde Digital si continuarea starii de alerta. Drepturile a milioane de romani sunt incalcate zilnic, dar instantele au inceput sa anuleze aceste decizii ale Executivului. Avocatul Gabriel Marin vrea sa traga un semnal de alarma autoritatilor in ceea ce priveste rolul lor de a proteja cetatenii, nu de a-i discrimina.

E prieten al tinerilor, de care s-a apropiat prin atitudinea sa onesta si optimista prin excelenta. Nu emite sentinte si exact de asta il iubesc oamenii. Stie sa transpuna mesajul crestin intr-un discurs echilibrat si bucuros si romanesc.

Doamnelor si domnilor, diseara, la Marius Tuca Show, un om cu inima cat o Romanie - Constantin Necula.

Diseara, la Marius Tuca Show, la sapte, la Aleph News si pe alephnnews.ro. Pentru ca "Toate se adauga celui ce indrazneste sa iubeasca" (parintele Constantin Necula).

Sursa : www.mediafax.ro