20 oct 2021 - Avocaţi

Marius Tuca Show diseara, la 19, la Aleph News si pe mediafax.ro. Invitati: Adrian Naidin, artist, Gheorghe Piperea, avocat, si dr. Alexandru Rafila, vice-presedintele Camerei Deputatilor

Poţi să-i iei tot ce are, dar să nu-i iei niciodată muzica. Şi nici violoncelul. Adrian Naidin face haz de necaz, dar ia muzica în serios. La finalul săptămânii are un altfel de concert, cu puţini spectatori. El cântă la fel şi pentru unul şi pentru mii. Pregăteşte-te că vine cu violoncelul diseară. Sunt nedespărţiţi.

Autor: Luiza Moldovan

Am fost anuntati de aseara de presedintele Iohannis, care, in vara, oprise pandemia, ca acum a reluat-o si nu stam bine. Asa ca urmeaza alte restrictii. Amnesty International spunea ieri ca "dreptul la libertatea de exprimare a fost atacat la nivel global, in contextul pandemiei". Despre libertate in democratie vorbesc Marius Tuca si Gheorghe Piperea diseara.

Guvernul propus de Dacian Ciolos a picat in Parlament cu un vot istoric si criza politica nu pare ca se sfarseste prea curand. Si nici cea sanitara. Si nici cea economica. Cum iesim din toate aceste crize? Alexandru Rafila are niste solutii.

De la sapte, la Aleph News si pe alephnews.ro. "Asociaza-te cu oameni de calitate, daca vrei sa ai o reputatie buna; mai bine ramai singur, decat intr-un anturaj nepotrivit." (George Washington)

Sursa : www.mediafax.ro