27 mai 2021 - Avocaţi

Liviu Dragnea, de 2 ani in inchisoare. Fostul lider PSD mai are o sansa de eliberare conditionata in anumite conditii, spune avocata sa

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, mai are o şansă de a fi eliberat condiţionat dacă i se va aproba cererea de strămutare a dosarului, care se va judeca în 14 iunie, a declarat, joi, avocatul Flavia Teodosiu. Dragnea a împlinit, joi, 2 ani de când se află în închisoare.

Avocatul lui Liviu Dragnea a spus, joi, la Antena 3, ca fostul lider PSD are o noua sansa de a fi eliberat conditionat daca i se aproba cererea de stramutare a dosarului.

,,Daca aceasta stramutare va fi admisa, aceasta hotarare va fi desfiintata (...). In continuare consideram ca aceasta contestatie trebuia admisa, iar domnul Dragnea trebuia pus in libertate astazi (joi - n.r.). (...) Probabil cererea noastra de stramutare este foarte bine intemeiata si probabil ca cineva de la Curtea de Apel Bucuresti va aprecia si va decide in mod corect faptul ca la Tribunalul Bucuresti lucrurile s-au decis ca atare", a spus avocatul.

Teodosiu a mai spus ca in situatia in care se admite cererea de stramutare, care se va judeca in 14 iunie la Curtea de Apel Bucuresti hotararea de joi, prin care s-a respins eliberarea conditionata va fi desfiintata prin efectul legii.

Aceasta contestatie respinsa astazi va fi practic rejudecata de un alt tribunal care se afla in circumscriptia Curtii de Apel Bucuresti.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, ramane in inchisoare. Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins .

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, in mai 2019, la inchisoare de 3 ani si 6 luni cu executare, in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Protectie a Copilului Teleorman.

Sursa : www.mediafax.ro