06 iul 2021 - Avocaţi

FOTO Problema sobolanilor din Bucuresti. Mesajul unui avocat pentru Nicusor Dan, dupa ce soarecii i-au ros cablurile masinii: ,,Intentionez sa te dau in judecata"

Soarecii si sobolanii au devenit, din pacate, o priveliste obisnuita in locuri unde nu ar trebui sa se afle. Daca in ultima vreme au aparut imagini cu rozatoarele caresau care , de data aceasta avocatul Adrian Cuculis aduce la cunostinta urmaritorilor sai de pe Facebook un incident care s-a petrecut in parcare.

Mesajul sau se adreseaza primarului Capitalei, Nicusor Dan, pe care intentioneaza sa il dea in judecata dupa ce sobolanii au ros cureaua alternatorului de la masina personala:

,,Draga Primar General Nicusor Dan ! Sa stii ca imi parchez masina regulamentar in locul de parcare pe care il platesc la ADP, avand in vedere ca pe raza sectorului unde locuiesc, ne calcam in picioare si in roti.

In fine, trecand peste asta, am aflat de data recenta, ca deratizarea Bucurestiului s-a facut fix la "misto", exact asa cum s-a facut si dezinfectarea spitalelor cu Hexipharma.

Tin sa-ti aduc spre stiinta, ca intentionez sa te dau in judecata fiindca sobolanii care alearga pe strazi, mi-au mancat cureaua la alternatorul de la masina si am fost nevoit sa ma car cu platforma pana la reprezentanta pentru a se constata ca defectiunea tehnica e mai degraba biologica.

Constatarea este facuta pe baza de proprii simturi de catre mecanicul care s-a si apucat de inlocuirea acelei curele.

Hai sa ne fie macar un pic rusine", a scris Adrian Cuculis.

Sursa : www.mediafax.ro