26 nov 2021 - Avocaţi

Ciolos: Avocata interlopilor sa fie retrasa de la sefia Comisiei juridice a Camerei Deputatilor

„Le cer preşedinţilor PNL şi PSD, Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu, să o retragă imediat pe avocata interlopilor, Laura Vicol, de la şefia Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor”, este solicitarea preşedintelui USR, Dacian Cioloş, adresată liderilor PSD şi PNL.

,,Le cer presedintilor PNL si PSD, Florin Citu si Marcel Ciolacu, sa o retraga imediat pe avocata interlopilor, Laura Vicol, de la sefia Comisiei juridice a Camerei Deputatilor", scrie pe Fcebook Dacian Ciolos.

El spune ca alegerea facuta de PNL si PSD este ,,un afront inimaginabil la ideea de dreptate in Romania si aduce in fruntea unei comisii care trebuie sa coordoneze dezbaterile pe reforma legilor justitiei un personaj care a sustinut desfiintarea DNA si intarirea Sectiei Speciale".

,,In plus, noua presedinta girata de PNL si PSD a facut parte dintr-un partid extremist, antieuropean si suveranist condus de Sebastian Ghita, un personaj care inca fuge de justitie. Domnilor Citu si Ciolacu, sper ca intelegeti ca semnalul dat prin aceasta numire este unul de intoarcere intr-o zona cenusie a justitiei, impotriva recomandarilor UE, si ca va asumati toate consecintele pentru directia iliberala in care duceti Romania", conchide Ciolos.

Deputatul PSD Laura Vicol, avocata Alinei Bica si a mai multor personaje controversate, este noul presedinte al Comisiei Juridice din Camera Deputatilor. El il inlocuieste pe Mihai Badea, de la USR, care a fost schimbat din functie.

Sursa : www.mediafax.ro