28 iul 2020 - Avocaţi

Avocatii lui Ghislaine Maxwell, fosta partenera a lui Jeffrey Epstein, cer ca victimele sa nu mai posteze pe internet dovezi si informatii

Avocatii lui , fosta partenera a lui Jeffrey Epstein, vor ca victimele sa nu mai posteze pe probe si date din dosar. Avocatii au cerut unui judecator sa opreasca femeile care se considera victimele lui Maxwell si Epstein sa mai publice materiale pe internet. Aparatorii spun ca este o incercare de a da si mai multa amploare procesului pentru daune. De aceea, ei cer confidentialitatea impusa procurorilor si avocatilor.

Ghislaine Maxwell, in varsta de 58 de ani, a fost incarcerata acum cateva saptamani. Ea ar fi fost cea care recruta tinere si minore pe care apoi le-ar fi obligat sa intretina relatii sexuale cu miliardarul Jeffrey Epstein. Maxwell respinge toate acuzatiile.

Una dintre victimele lui Epstein, Virginia Giuffre, spunea ca Ghislaine Maxwell a adus-o in cercul de apropiati ai miliardarului, apoi ar fi fost fortata sa faca sex cu Epstein si cu prieteni de-ai lui.

Miliardarul Epstein a fost inchis anul trecut in timp ce astepta procesul pentru abuz sexual si trafic de minore. El s-ar fi sinucis in celula sa la scurt timp.

 

Sursa : www.mediafax.ro