25 aug 2022 - Avocaţi

Avocat: Gheorghe Morosan, autorul dublei crime din Onesti, nu recunoaste crimele. Declaratii halucinante

Joi s-au pus concluzii finale pe fond in procesul ,,teroristul de la Onesti".

,,Morosan a dat declaratii halucinante si acuza o <inscenare din partea politiei> cum ca politistii ar fi vinovati de moartea victimelor fiindca i-ar fi <confundat> cu agresorii, iar la intrarea in apartament i-ar fi luat la bataie. Pe scurt, nu recunoaste crimele", transmite avocatul.

Potrivit acestuia, au fost cerute despagubiri de 12.000.000 de euro, iar Parchetul a fost de acord ca despagubirile sa fie admise in totalitate.

,,Am solicitat ca Morosan sa fie condamnat la 30 de ani de inchisoare. Parchetul a pus concluzii pentru condamnarea la 30 de ani pentru Morosan si 13 ani pentru Aurelea Morosan, sotia acestuia", adauga avocatul Cuculis.

Pronuntarea urmeaza sa fie data peste 2 saptamani.

Doi muncitori care renovau un apartament in Onesti au fost ucisi cu un cutit pe 1 martie 2021 de catre suspectul Gheorghe Morosan, in varsta de 68 de ani, suparat ca fusese evacuat.

Initial, agresorul i-a sechestrat si legat pe cei doi, in balconul locuintei. Politia a deschis focul pentru a intra in apartament, dupa mai multe ore de negocieri cu agresorul.

Sursa : www.mediafax.ro