11 oct 2019 - Avocaţi

Anunt important pentru avocati de la Baroul Bucuresti

Baroul Bucuresti condus de Ion Dragne (foto) a facut un anunt important pentru avocatii care au promovat examenul de primire in profesie, sesiunea august 2019.

Astfel, Baroul informeaza in legatura cu documente necesare in vederea inscrierii pe Tabloul Avocatilor Baroului Bucuresti (stagiari sau definitivi).

Iata ce documente sunt necesare:

-Decizia de

primire in profesie (prima pagina si pagina cu numele candidatului admis); -Cerere-tip de inscriere ca avocat stagiar/definitiv; -Actele privind forma de exercitare a profesiei, respectiv contractul de colaborare cu avocatul indrumator pentru avocatii stagiari, (4 exemplare) sau inscrisuri privind exercitarea profesiei ca avocat definitiv, inclusiv acte privind spatiul, dupa caz, pentru avocatii definitivi; -Declaratie pe proprie raspundere ca nu se afla in niciunul din cazurile de nedemnitate prevazute de art. 14 din legea nr. 51/1995; Declaratie pe proprie raspundere ca nu se afla in niciunul din cazurile de incompatibilitate prevazute de art. 15 din legea nr. 51/1995; -Dovada privind asigurarea profesionala (copie); -Dovada platii taxei de inscriere pe tablou: 1500 lei pentru avocatii stagiari si 3000 lei pentru avocatii definitivi.

Sursa : www.juri.ro