12 iul 2018 - Avocaţi

Actrita porno care sustine ca a avut o relatie cu Donald Trump, arestata. Ce spune avocatul starletei

Stormy Daniels, actriţa de filme pentru adulţi care susţine că a avut o relaţie cu preşedintele Donald Trump, a fost arestată într-un club de striptease din Ohio, a informat avocatul acesteia, Michael Avenatti, citat de site-ul cotidianului The Guardian.

Michael Avenatti a declarat pe platforma de microblogging Twitter ca acuzatiile sunt "motivate politic" si arata "disperare", sugerand ca arestarea acesteia reprezinta o operatiune planificata.

Daniels dansa la clobul Sirens din Columbus cand a fost arestata. Potrivit lui Avenatti, aceasta ar fi fost atinsa in mod "non-sexual" de clienti.

"A fost arestata pentru ca ar fi permis clientilor sa o atinga in timp ce era pe scena. Va bateti joc de mine? Exista resurse de aplicare a legii pentru astfel de operatiuni? Trebuie sa fie prioritati mai mari de atat", a declarat Avenatti.

In urma spectacolului, aceasta ar fi fost arestata de ofiteri de politie sub acoperire, a declarat Daniels pentru The Washington Post.

O lege din statul Ohio, cunoscuta sub Actul de Aparare a Comunitatii, interzice oricarei persoane din afara familiei sa atinga un dansator nud sau semi-nud.

She was arrested for allegedly allowing a customer to touch her while on stage in a non sexual manner! Are you kidding me? They are devoting law enforcement resources to sting operations for this? There has to be higher priorities!!!

-- Michael Avenatti (@MichaelAvenatti)

Sursa : www.mediafax.ro