15 apr 2019 - UE

PSD anunta ca incepe razboiul impotriva dublului standard/ Un clip plin cu acuzatii ,,subtile" la adresa UE | VIDEO

Social-democraţii au anunţat, luni pe pagina de Facebook a partidului, că PSD a început războiul împotriva dublului standard, precizând că în timp ce PNL alege să calomnieze România, formaţiunea sprijină fermierii şi proprietarii de afaceri locale, cât şi promovează ţara noastră în PE.

,,PSD incepe razboiul impotriva dublului standard! Contrar convingerilor unor politicieni, care sunt clar deconectati de la poporul roman care munceste din greu si nu au respect fata de acestia, stim ca romanii merita hrana de calitate, medicamente si mai mult respect in Europa. Ne luptam neincetat impotriva standardului dublu, prin sprijinirea incredibililor fermieri si a proprietarilor de afaceri locale, precum si prin promovarea Romaniei in Parlamentul European", au scris social-democratii, luni pe pagina de Facebook a PSD.

,,In timp ce PNL alege sa calomnieze Romania, noi ne mandrim cu poporul roman si vom continua sa va reprezentam cu onoare! Pentru ca Romania merita mai mult respect in Europa - si nu vom inceta niciodata sa luptam pentru ea!", completeaza sursa citata.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a avertizat, miercurea trecuta, ANSVSA, Protectia Consumatorului, Oficiul Antifrauda si Autoritatea Nationala a Vamilor ca daca nu implementeaza un sistem care sa opreasca importurile de legume si fructe ,,de contrabanda", actualii angajati institutionali vor fi inlocuiti.

El a adaugat ca a vorbit cu reprezentanti ai hypermarketurilor privind controale pe lantul de productie si procesare a fructelor si legumelor si se intreaba daca este verificata calitatea transporturilor care ajung cu aceste produse in Romania.

Sursa : www.mediafax.ro