23 mai 2022 - Servicii Secrete

Seful serviciului de informatii din Ucraina: Vladimir Putin a supravietuit unei tentative de asasinat

Kyrylo Budanov, Şeful Serviciului de Informaţii pentru Apărare al Ucrainei, a informat că Putin a fost atacat în Caucaz într-o „tentativă nereuşită” de asasinare, ce a fost efectuată în urmă cu aproximativ două luni.

Vladimir Putin a supravietuit unei tentative de asasinat in urma cu doua luni, informeaza Kyrylo Budanov,Seful Serviciului de Informatii de Aparare al Ucrainei inr-un interviu pentru ziarul ucrainean Ukrayinska Pravda.

"Tiranul a fost atacat intr-o ,,tentativa nereusita" la viata sa in urma cu aproximativ doua luni cand invazia era in derulare", a afirmat oficialul ucrainean, citat de publicatia

,,A fost atacat chiar cand de afla in randul reprezentantilor Caucazului nu cu mult timp in urma. Nu au fost primele tentative la viata despotului. A mai supravietuit in trecut la tentativele a cinci presupusi asasini", adauga Budanov.

,,Aceasta este o informatie nepublica. O tentativa absolut nereusita, dar care a avut loc intr-adevar acum aproximativ 2 luni. Repet,nu a avut succes. Nu exista mediatizare despre acest eveniment, dar a avut loc."

Ukrayinska Pravda a informat ca interviul complet cu domnul Budanov va fi difuzat maine.

Intr-un interviu din 2012 cu regizorul Oliver Stone, Putin a dezvaluit ca a cineva a incercat sa-l omoare de cinci ori, dar a supravietuit urmand sfaturile dictatorului cubanez Fidel Castro, care la randu sau a supravietuit la 600 de incercari nereusite de asasinare, multe dintre ele comandate chiar de CIA.

In cazul asasinarii lui Putin, Mihail Misustin, prim-ministrul Rusiei, ar urma sa preia controlul asupra statului rus timp de 90 de zile, sau pana cand vor avea loc alegeri prezidentiale.

Sursa : www.mediafax.ro