01 iul 2018 - Servicii Secrete

Protest la Palatul Cotroceni. Cateva sute de persoane cer demisia presedintelui Klaus Ioahnnis / Pancarta: ,,Iohannis, tu nici nu stii ca esti pus de SRI"

Aproximativ 300 de persoane protestează, la ora transmiterii ştirii, în faţa Palatului Cotroceni, manifetanţii solicitând demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

Protestatarii au venit cu pancarte pe care scrie ,,Iohannis, tu nici nu stii ca esti pus de SRI" si ii solicita sefului statului sa respecte Constitutia si decizia Curtii Constitutionale.

,,Sa iasa afara tradatorul ca sa discute cu noi. Nu asa trebuie sa fie un presedinte de tara, a adus numai probleme. Nu mai vrem un asa presedinte care nu vrea sa aplice legea si sa respecte Constitutia. Si daca el ca presedinte nu face asta, de ce noi ca si cetateni sa facem?", a spus un protestatar.

,,Ne deranjeaza ca minte. Dansul spune ca nu vrea penali, insa el a avut vreo sase case. A mintit si singur a facut smecherii. (...) El ce crede ca suntem copii educati de el la scoala? Noi suntem un popor, iar poporul trebuie respectat", a spus un alt manifestant.

,,Am fost obligat sa ies, obligat sa cer drepturile pentru popor daca el, ca presedinte, nu respecta Constitutia. (...) Ii cer ca daca nu are puterea sa plece, macar sa aiba curajul sa respecte Biblia tarii, adica Constitutia", a mai declarat un protestatar.

Sursa : www.mediafax.ro